Sainpa minäkin vihdoin tartuttua trendiin nimeltä steampunk. Vaikka aika laimea on tämä riipus lajinsa edustajaksi mutta jostainhan sitä on aloitettava.  Mikä ihmeen steampunk, joku kysyy. Wikipedia (<- klikkaa) kertoo enemmään
Mutta tässä se koru.


Ja jos googlaa Steampunk jewellery-kuvahaun, niin huomaa että tuo riipus muutamine rattaineen ja kellon koneistoineen on sangen kesy esitys steampunkista. Rohkeutta kerätessä...
Sitten muutama vanhempi, kesällä valmistunut jotka nyt sain kuvattua ja yksi jo aiemmin esitelty jonka kuva katosi silloin-tiedätte kyllä milloin- bittiavaruuteen.

Tässä  afrikkalaisia kierrätyslasisia helmiä ja gumetal-metallia. Minua niiin viehättää tuo rouhean ja herkän liitto, hennot filigraanihelmet ja alkukantaiset hiekkavaletut lasihelmet. Nättiä!

Foliolasia ja yllättäen taas filigraanihelmi, näitä nyt on melkein joka korussa viime aikoina.


Hyvinkin eri tyyliä, mutta minulle ah-niin rakas pöllö tässä korussa. Ihan tiettyyn tarkoitukseen tehty koru, tungettiin koko perhe lasten kanssa päiväkotikuvaukseen ja tähän koruun hain väreissä viitteitä pojan paitaan, pöllö taas viittaa tytön vaatevalintaan.


Tämä on ollutkin täällä näytillä. Taas rouheaa ja herkkää, filigraania, ruusukvartsia ja vuorikristallia.
Tällaisia tällä kertaa. Jospa ensi päivitys hivenen vähemmän filigraanipainotteinen...