Arvaako kukaan mikä on mun lempijäätelöni?

No se on lakritsajäätelö. Mutta on triokin aika hyvää... Tässä triona savukvartsia, ruusukvartsia ja vuorikristallia; sekä kirkkaana että sameana. Nams!

Kaveriksi kasa rannekoruja; jo aiemmin postattu savukvartsinen rannekoru sai kaverikseen vuorikristallisen ja ruusukvartsisen rannekorun. Tätä trioa voi pitää yhdessä tai erikseen, mielensä mukaan. Seuraavaksi teen tällaisen varmaankin onyksista ja ja ja... Kiva, helppo malli ja mukavan tuntuinen koru.

Sain Helmetin kirppikseltä ostettua itselleni ihania ihania (ja aika ihanan kalliita!!) shampanjasitriinejä. Niistä tuli hopean kanssa kaulakoru tähän tapaan. Kuvausalusta olisi saanut olla vaaleampi, tässä sitriinien kaunis beige väri ei kertakaikkiaan pääse oikeuksiinsa.

Tässä korvakoruissa väri näkyy hieman paremmin. Nää on aika ihanasti bling!

Äidille olen aiemmin tehnyt noista isoista valkoisista lasihelmistä rannekorun, nyt esitettiin toivetta siihen sopivasta kaulakorusta. Tällainen tuli.

Tämä rannekoru taas matkaa Helsinkiin, musta-valkoisesta pitävälle. Jos tunnistit itses, NS niin huikkaatko onko tää ok sulle? Isohkoja lasihelmiä ja onyks-palleroita.