Taas muutama ÄHHkäisy joista pari "förskottina" jos laiskuus pääsee iskemään tulevina (loma) päivinä.

ÄHH 6 ja 7; edellisen postauksen kultakivi-kuukivi kaulakoruun rannekoru ja korvikset. Rannekorun kivien rytmitys eri kuin kaulakorussa. (Kultakivi uhkasi loppua kesken) Metallit hopeaa.

ÄHH 8; kuningasketjun pätkiä millisestä hopeasta 3,5mm:n veivillä. Väleissä Helmeitin kirppikseltä (Päkältä?) ostettuja fasetoituja säröakaatteja. Mukavan mittainen ketju, riipusosa pidempi ja ulottuu just rintojen väliin.

ÄHH 9 on simppeliä simppelimmät oililenkit nappikorvispohjissa. Kaveriksi kaula-ja ranneketjulle. (Korut ne on korviksetkin, eikös?)

Viimeisinä mutta ei mitenkään vähäisimpinä ÄHH 10 ja 11. Ihka ekat kieputteluni, jälkikin on sen näköistä... Tuo pienempi on se ensimmäinen ja siitä tuli liian pieni, keskelle ei saanutkaan kauniisti briolettia riippumaan. Isomman inspiraationa on U2:n Moment of Surrender-kappale. Helmiliina teki syksyllä saman kappaleen pohjalta lilan kauniin korun, minun hetkeni on sininen ja kristallin kirkas. Se on se hetki kun näkee jonkun-ihan minkä tahansa-asian kirkkaasti. Ymmärtää ja oivaltaa että näin sen pitää mennä ja antautuu sen tosiasian edessä. Kaunis kappale jolle tämä koru ei tee oikeutta.

Koruissa hopeaa millisenä ja pienemmässä 0,3mm:n paksuisena, isommassa 0,4mm:n paksuisena. Molemmissa ioliitti-rondelleja, isommassa vuorikristallibrioletti. Se kirkastunut ajatus kaiken keskellä. Hopeassa kevyt patina.