Tässä kivessä on "sitä jotain"! Missään muussa kivessä en ole nähnyt niiin kauniita harmaan-ruskean-vaaleanpunaisen vivahteita kuin tässä. Kesällä tätä kiveä jo hankin, pitkään niitä pyörittelin ja ihastelin kunnes rohkenin ne koruiksi asti jalostaa.

Riipuksena ihan eka hopian punsselointini, ei mitenkään onnistunut yksilö, mutta harjoitellaan... Tekstinä on "do it now" kahdesta syystä. Ensimmäisenä syynä on se kun pyörittelin laatta ja kirjainpunsseleita, mietin että rohkenenko, osaanko, mitä tekstiksi ja lopulta päätin että "Äh, syteen tai saveen, nyt harjoitellaan tätä juttua!" Toinen syy on "DIN DIN-klubi" Eli eräässä, sanoisinko sisarellisessa yhteisössä kannustetaan hoitamaan asiat heti kun ne eteen tuelvat eikä lykkäämään niitä "sitten myöhemmin" hoidettaviksi. Siis: Do It Now!

Tämä toinen meni äidilleni, botswanaa, isompia kiviä vanhasta korusta purettuina, voisivat olla botswanaa nekin ja hopeaa, valmiina rinkuloina ja itsetehtyinä oili-lenkkeinä, helmet myöskin kieputeltu hopeaan. (Juu...kannattaa innostua hopeasta materiaalina just nyt kun hopean maailmanmarkkinahinta on huipussaan...Oili-lenkkejä nähdään jatkossakin, kaulassa on parhaillaan kokohopeinen oili-ketju, pitäisi vaan kuvata se)

Kaveri kiinnostui tästä "jäätä ja kuuta"-korusta, pyysi samanlaisen mutta turkooseilla helmillä. Ihanan raikas, mieleen tulee mynthon-pastillit, ne siniset.