Tääs nyt sitten kasassa kortit, osa kertaalleen postattuja, osa uusia postaamattomia. kaikki yhes koos.


Työkaveri meni naimisiin elokuun alussa, tällä kortilla me hääjuhlaan osallistuneet morsiusparia onnittelimme. Silkkikukat on stanssattu Timpan kukkastanssilla ja koska ei mullakaan aina kaikki mene ihan putkeen, jäi haaraniitit matkasta kun kortteja tein muualla kuin kotona ja siis hätä kun keinot keksi, ompelin nuo silkkipaperiset kukat kokoon. Tunti siinä meni mutta lopputulokseen olen kyllä tyytyväinen. Ompelusten päälle liimasin helmenpuolikkaat tikkauksia peittämään.
Muut työkaverit muistivat tällaisella kortilla hääparia.Lapset saivat uuden pikkuserkun, häntä muistimme tällaisella kortilla. Tämän tein itseasiassa jo alkuvuodesta, melkein heti kun kuulin että pikkuserkku olisi matkalla maailmaan. Tiesin heti että tällä kortilla onnitellaan kun L-herra syntyy.tämä Mansikkainen taas meni naapuriin onnittelemaan vauvauutisten johdosta alkukeväästä.Tämän äiti sai syntymäpäivänään.Tämän tyttöystävä esikoisensa syntymän johdostaTämän taas pikkuveli ja kihlattunsa kihlajaispäivänään.Kummipojalle syntymäpäivänäÄitienpäivääJa kummitytön ystävänpäiväonnittelut

Monta korttia on näköjään jäänyt kuvaamatta/ kuvat on kadonneet. Ei voi mittään. Näillä mennään. Kuvataan sit taas kun jotain uutta syntyy.