Monenlaista korua, kaikkia ei ole kerralla tehty mutta kun kuvaaminen ja postaaminen on *niin* aikaavievää puuhaa. Tästä lähtee:

Siniseksi värjättyä "ocean fosiilia" ja hoppiaa.

Kimara erilaisia lamppuhelmiä, lukko korumetallia, kieputukset hopeoitua kuparia, lenkit väleissä korumetallia myöskin.

Helmet-ne juttelee mulle! Nuo vasemmanpuoleisten korvisten lamppuhelmet eivät suostuneet taipumaan muuksi kuin korviksiksi. Ne sai Blomman Jossu, nuo helmet kun kuiskivat koko ajan "Jossun korviin, Jossun korviin" eivätkä suostuneet mihinkään muihin ehdotuksiin. Lasia, balin hopeaa ja hopeaa. Oikean puoleiset taas tulivat päälliskauppaan jostain helmikaupasta, valkoista vaahtokorallia ja punaista kiiltävämpää. Niitä kun oli tasan tuon verran, niin korvikset niistäkin. Balin hopeaa ja hopeaa metallit. (HUOM! Koralli on erittäin epäekologinen materiaali, sen kerääminen tuhoaa merien ekosysteemiä ja koralli kasvaa hitaasti-jos ollenkaan takaisin. Itse en hlö.koht. osta korallia koruihin, mutta tosiaan kaupanpäällisiä nämä. Siksi käyttöön kun kerran mulle jo olivat eksyneet.)

Tässä kieputtelussa pikkuisia 6mm sinipistsiakaatti helmiä, savun värisiä kiristallirondelleja ja iso akaattimöllykä riipuksena. Metallit hopeaa ja balia.

"sata salamaa iskee tulta" Tämä tuli tehtyä viime ukkosyönä, salamoiden leimutessa. Iso swaron epäsäännöllisen muotoinen kirkas kristalli, pikkuswaroja ja hopeaa. Ei suostunut kuvattavaksi ollenkaan, mutta säihkyy ja kimmeltää!

Kollega Helsingitä poikkesi työmaalla, suunniteltiin hänelle yhdessä tämä koru. Huurrettuja vihreitä lasihelmiä, ab-pinnoitettuja tsekki "kristalleja" vaijerissa ja korumetallilla. Huurrehelmet ja säihkyvät kristallit oli aika kiva yhdistelmä! Ttä tehdään varmasti jatkossakin.