Pitkään olen tehtävälistalla roikottanut hopeaa ja vuorikristallia itselle. Nyt sain vihdoin tämän korun valmiiksi. Osittain työtä on hidastanut tilaustyöt, mm lariat-käätyjä olen tehnyt useamman viiime aikoina, osittain työtä on hidastanut omat korulle asetetut speksit. En oikein vaan rohjennut lähteä toteuttamaan visiota jos se kuitenkin olisi koruna erilainen kuin mitä olin kuvitellut... No, tällainen siitä sitten tuli:

Vuorikristallit AA tai AAA-laatuisia, poislukien riipusosan kierteinen pitkulainen kristallli jossa on inkluusioita runsaasti. Ihan tarkoituksella laitoin koruun yhden hiukan epätäydellisemmän kristallin jotta koru olisi "arkisempi" ja "rouheampi" eli jokapäiväisessä käytössä toimivampi. Tästä setistä tuli lempikorut mulle hetkessä. Nytkin ovat käytössä.

Toinen koru mikä on ahkerassa käytössä on tämä oili-ketju. Hopeisista lenkeistä koottu, 6mm:n ja 4,4mm:n veiveillä veivattua 1mm:n hopeaa. Oilia näkynee jatkossa lisääkin vielä...

Koneelle on ladattuna kuva poikineen kaikenmaailman ihanuuksista mutta nepä eivät ole vielä julkaisukelpoisia. Kun tulee joulu ja kaikkee..  Niihin palataan siis myöhemmin.