Isketääs kaikki saman otsikon alle kun ei jaksa erotella... Jotenkin tää blogin päivittäminen on pykinyt viime aikoina pahemman kerran vaikka jotän näperrystä tulee suollettua jos ei päivittäin niin viikottain ainakin. Paljon on jäänyt varmaan kuvaamatta, tilaustöitä nyt ainakin. Mutta tässä näitä kuvattuja juttuja.

Nämä tuli tehtyä jo loppukesästä, kuvatkin on siltä ajalta. Postaus vaan pikkuisen venähti. Ihanaa sitriiniä, melkoisen epäpuhtaana ja alkukantaisen oloisena nugettina, vaikka kiillotettua onkin. Metallit kuparia, hopean hinta lähinnä oksettaa tätä nykyään... pakosta siis siirryttävä ainakin osin halvempiin matskuihin.

Tämä kortti ja sen alla oleva kaveri tehtiin myöskin jo joku aika sitten. Ylläoleva meni kollegalle kihlajaisonnittelukortiksi, alempi odottelee vielä käyttökohdetta. Ylemmässä "vanha" kuva askarteluarkista ja vanhasta Suomen Kansa-lehdestä leikattuja perhosia. Alemmassa aito vanha kuva (ihana!) ja vanhaa (alus)vaatepitsiä.

Ihana lasten pikkuserkkumuruli täytti vuosia, tällä kortilla me häntä onniteltiin.

Tämä hopea-simpukankuoririipus oli pakko pakko ostaa vaikka tuo ametisti ei värinä minua puhuttelekaan. Idea korusta oli niin selkeä. Korussa siis simpukankuori-hopea riipus johon on istutettu ametisti, makeavedenhelminugetteja ja lilaa fluoriittia. Hopeaketjua niskan puolella.

Ei pöllömpää... Oon nyt ihan ihastunut pöllöihin, suloisia otuksia. Tässä pari pöllöriipusta omaan käyttöön. Isompi on Iso ja Näyttävä, pienempi hieman maltillisempi. Pienemmässä lisäksi kolme ihanaa fasettihiottua vuorikristallia. Metallit korumetallia (se hopean hinta!!)

Avainnauhoja olen suoltanut tilauksesta useampia, tässä kolme kuvattuna. Näitä on mukava tehdä.

Ovikranssikin piti vaihtaa.... Meillä on ollut parina edellisenä talvena ovessa kranssit joissa marjajäljitelmiä, ekana vuonna "valkolumimarjaa" ja toisena "pihlajaa" linnut nokkivat marjat atomeiksi. Turhan aidon näköisiä vissiin. Nyt sitten varmaan saadaan kaikki alueen harakat kranssin kimppuun kiiltävän perässä... Helmiäisnappeja, lumiefektimönjää ja hopean väristä kimalletta, siitä on meidän uusi kranssi tehty. Pohjana Tiimarin vaaleaksi petsattu sydänkranssi.