Näperryksiä-räpellyksiä matkan varrelta yhes koos tässä olkaas hyvät



Nina-neitonen halusi synttäreilleen pinjatan, tällainen tuli. Tein "paperikassin" laaitikon päälle mallaamalla, stanssailin big shotilla erilaisia perhosia ja kukkia siihen, helmaan hapsuttelin vielä silkkipaperista pyrstön.  Oli sopivan kestävä, mutta meni myös rikki helposti iskettäessä. Ja suhteellisen helppo valmistaa.





Simppeli idea, pitsiä, nauhanpätkä ja nappi felixin kurkkupurkin ympärillä= ihana tuikkulyhty. Näitä olis tarkoitus tehdä muutama pimenevien iltojen iloksi.



Äitienpäiväksi tein Art mediumin avulla tällaiset kuvataulut lasten kuvista puisiin sydämiin.



Joulun alla oveen ilmestyi nappikranssi; helmiäisnappeja, tekolunta ja glitteriä.



Keittiön lamppuun piti väsätä varjostin; paperinarua ja erikeeper-vesiseosta. Puhalletaan ilmapallo halutun varjostimen kokoiseksi, kelmutetaan elmukelmulla, sekoitetan erikeeperiä veteen suhteessa 2:1 , liotetaan paperinarua seoksessa ja aletaan kieputtamaan kelmutetun pallon ympärille. (hommaa helpottaa jos pallo on muovikulhossa, ylimääräinen liimalitku valuu sinne) Kipeputteluvaiheessa kandee jo katsoa sopiva aukko mista pujottaa lapun johtoineen sisälle varjostimeen (itse tein niin että johdon tyvessä on pieni n.5*5cm pala kirkasta kovaa muovia mikä oli helppo sujauttaa varjostimen sisälle tukemaan johtoa kunnolla) Varjostimen kannattaa antaa kuivua ainakin pari vuorokautta ennen kuin rikkoo ilmapaloa sisätä/alkaa virittelemään johtoa, mielummin jopa viikon.