Tämän kakun olen tehnyt aikoja sitten, nyt vasta sain kuva koneelle asti:
Tavallinen sokerikakkupohja, sisällä suklaamousse, kostutukset spriteä. Sulaamousseen käytin tällä kertaa Lidl'n tummaa luomusuklaata, kaakaoprosentti oli muistaakseni 70%. Ja olin myyty! ennen olen käyttänyt Fazerin leivontasuklaata mutta noissa Lidl'n suklaissa on ihan loistava maku ja koostumus, hintakin on kohdillaan. Suosittelen vilpittömästi!
Toinen viimeaikojen kokeilu ei ole ulkonäöltään ehkä paras mahdollinen mutta maku oli taas niiin kohdillaan! Siispä
JAUHOTTOMAT BROWNIET
150g väh 50% kaakaota sisältävää suklaala (käytin Lidl'n 82%:sta)
50g voita
2 kananmunaa
50g ruskeaa sokeria
50g pähkinöitä tai valkoista suklaata rouhittuna
Suklaa ja voi sulatetaan vesihauteessa. Munat ja sokeri vatkataan vaahdoksi. Sekoitetaan suklaa-voi-seos vaahtoon varovasti, joukkoon pähkin/valkosuklaarouhe. Massa 20x20cm vuokaan joka on vuorattu leivinpaperilla
180 astetta, noin 20 minuuttia.
Tuli tosi hyvää ja suklaista! Itse jätin pähkinä/valkosuklaarouheen pois koska itse en pidä pähkinöistä suklaassa ja koska yksi syöjistä on laktoosi-intolerantikko jolloin valkosuklaa ei olisi käynyt hänelle. toimi jäätelön kanssa ihan loistavasti näinkin.
Kommentit