Tuli tosiaan tilattua "pätkä Kiinanmuuria" tuossa taannoin. ja kun vihdoin pääsin alkuhuumasta irti (ensimmäiset hetket meni ihanuuksia hipelöiden ja "My prrrecccioussshh..." supatteluja hokien niinkuin Klonkku konsanaan), niin koruja alkoi syntymään.

Ensimmäisenä valmistui setti ruskeasta seeprajaspiksesta ja pinkeistä Perulaisista opaaleista. Hopealla ryyditettynä, tietty.

Sitten käsittelyyn pääsivät vuorikristallit, muotona kierteinen kolikko. Ihanan epätäydellisiä, oon ehkä hassu mutta tykkään kun vuorikristallissa on sulkeumia. Erottuupahan etteivät ole lasia. Hopeassa, kuinkas muuten. Riipuksena helmihäkkiin vangittu fasetoitu onyks-helmi.

Kahvijaspista, tyynyinä ja pyöreinä. Hopealinkkejä ja riipuksena hopeasydän. Tästä tuli hetkessä suosikki-koru.

parit korvikset, näiden kivet "hillokamaa" ei nyt Kiinan-kimpassa hankittuja. Kahvikupissa labradoriitti-brioletit, ioliitti-rondelleja ja makeanvedenhelmiä hopeaan kieputettuna ja patinoituna. Korviskoukussa vielä labradoriitti istutettuna.

Pöydällä hopeasta kieputellut ympyrät joihin "punoin" 4mm:n hopealangalla peridootti-rondelleja ja makean veden helmiä. Tarkoitettu aiemmin nähdylle kevään kaipuu-käädylle kaveriksi.

Lopuksi vielä pari pikkunäpertelyä, kun isommat ei oikein kulkeneet. Valmiin huivin päihin linkitin aurinkokivinugetit, jotain mitälie-kiveä Kiinan-kimpastaja korumetalliset helmet.

Laukkuun tein korun "jadesta" kaiverretusta kallankukasta, makeanveden helmistä ja korumetallisesta ketjusta. Kaikki metallit tässä joko hopeoitua tai "korumetallia".

Tämmöin pläjäytys tähän hätään. Ensi kerralla taas uudet kujeet.