Olen ihan hullaantunut kieputteluun (ootte varmaan huomanneetkin). Viimeisimpänä tuotoksena sirohkot nappikorvikset joissa kivenä 4mm:n labradoriitit. (Kiven koosta voikin päätellä korviksen koon muutoin.

Korupohja väännetty millisestä pehmeästä sterling-hopeasta, kieputtelut 0,3-millisellä langalla ja nuo helmet toisaan 4mm halkaisijaltaan, hopeiset kehyshelmet 2mm. Noita 4mm:n helmiä on varastossa useampaa eri kivilajia eli näitä nähdään varmaan vielä jatkossakin eri kivillä höystettynä. Vielä pohdin noiden patinointia, voisivat olla kivat pikku rikkimaksakylvyn ja kevyen kiillotuksen jälkeen.

Työavain ja henkilökortti saivat kesäisemmän nauhan itselleen, Blomman Jossua apinoiden tein samaa sarjaa myös rannekorun, näin avainnauha on enemmän koru työpäivän aikana. Jossu oli myöskin tehnyt avainnauhaan riipuksen jonka voi vaihtaa tarvittaessa henkilökortin tilalle. Kiva idea! Kenties matkin sitäkin...

Aiemmin tekemälleni maisemajaspis-illuusioketjulle tein kaverin. Yksinkertaisesti memory wireen 10 ja 8mm:n helmiä, välissä hiukan korumetallisia helmihattuja. Tässä ulkona otetussa kuvassa tämän kiven kauniit värit ja kuviot pääsevät huomattavast paremmin oikeuksiinsa kuin kaulakorun hämärässä otetussa kuvassa. Ja siis, rannekoru kuvassa.

Amatsoniitti on kaunis kesäinen kivi. Tässä vaijeriin pujotettuna, riipuksena iso amatsoniittilätkä. Lukko ja muut metallit tässä hopeaa. Raikas kesäkoru.

ja nyt kaikki mahdolliset raajat ristiin ja pystyyn ettei eräs vastavalmistunut neiti lue tätä blogia! Tässä siis valmistujaislahja, tilaustyönä tehty. Ruusukvartsia ihanina rouheina nugetteina, helmihäkkiin on vangittu yksi viistehiottu helmi. Korun niskaosan punoin röpelövalssatuista 3,5mm halkaisijaltaan olevista lenkeistä muinaisketjuksi. kaikki metalliosat 925-sterlinghopeaa. Kökkö kuva, ei tee korulle oikeutta. Itse tykkäsin tästä ainakin kovasti.