Tuli pitkästä aikaa tehtyä kakkua tilauksesta. Kakku tuli 50-vuotispäiville, toiveena oli raikas kakku joka kuvastaisi jotenkin sankarin harrastusta ja intohimoa, pyöräilyä. Juhlissa koristelun pääväri oli limen vihreä joten kakun värimaailma oli sitä kautta helppo päättää. Kakun päälle siis päätyi vanhanaikainen polkupyörä jossa etupyörästä on tehty kellotaulu, kellon viisari osoittaa numeroa 5(0). Ja tältä se sitten näytti:

Kakkuun päätyi joukko limevihreitä gerberoita. Värin sain aikaiseksi sokerimassan ja Öetkerin vihreän kaulintamassan sekoituksella. Vihreän ja keltaisen elintarvikevärin sekoitustakin harkitsin mutta näin tämä meni helpolla ja varmemmin halutun väriseksi. Gerberoiden väriä syvensin hiukan limevihreällä tomuvärillä, kukan keskustat on sokerikuulista ja pinnalle tuli vielä suhaus helmiäisspraytä mikä ei kylläkään kuvassa näy.

Pyörä tehtiin elintarviketusseilla sokerimassalle, maata kuvaamassa sipaisu limenväristä tomuväriä.

Ja tältä kakku näytti valmiina. Sisälle kakkuun päätyi 3 4 munan kääretorttulevyä, yksi niistä maustettiin kaakaojauheella. Täytteinä oli vadelma-ja suklaamousset, kostutuksessa spriteä. Koko kakku tehtiin laktoosittomana tilaajan toiveesta. Oli kuulemma ollut mieluinen kakku. Mukavaa kuulla! Vielä tätä kautta onnea viiskymppiselle!