Viikonloppuna juhlittiin kaksivuotiasta pikkuprinssiä, varsinainen päivä on vasta keskiviikkona kuitenkin. Sain joku aika sitten Blomman Jossulta lainaan kakkukirjan jossa oli sammakon mallinen kakku. Pikkumies kun näki kuvan niin kävi sitä halaamaan ja pussaamaan! Oli ihan rakastunut kuvan sammakkoon. Eipä äiti muuta voinut kuin tehdä sammakon mallisen kakun:

Kakkuun jäi ikävä sauma keskelle, mutta kun ilma oli mitä oli sunnuntaina, en kauaa uskaltanut saumaa tahkoa marsipaanityökalulla, kakku kun tuntui sulavan käsiin! Oli muuten oikeasti varsinainen kakuntekijän unelmailma! Tuntui että kakku sulaa ja valuu ihan just käsiin! Työskentelin osittain niin että kakku oli jääkaapissa ja nopeasti ovea raottaen liimasin silmää yms paikoilleen....

Sisusta kaakaokääretorttupohjaa, mansikkamoussea ja sipaisu lemon curdia. Päällä 1,5kg (JOO, luit oikein!!) värjättyä sokerimassaa. Jalat ja kädet kokonaan sokerimassasta. Tässä projektissa rakastuin täysillä syötävän liiman tehoon! Ilman sitä ei enää voi kakkuja tehdä!

Muina tarjottavina "sammakonkutua" purkissa. Siis vihreitä tutti-frutti-marenkeja.

 

Mariannemurska-muffinsseja. Kuvanottohetkellä telineestä puuttui vielä tutut ja turvalliset kinkku-aurinkokuivattu tomaatti-muffinssit.

Lisäksi tarjolla oli PALJON kylmä juotavaa, kahvia ja pikkusuolaisia pretzeleitä.

kiitos kaikille juhlijoille, elokuussa uusiksi neidin synttäreillä!