Miten tää blogin päivittäminen nyt tökkii näin pahasti? Paljon on tehty ja näperretty mutta päivittäminen ontuu ja pahasti.

Mutta nyt; aloitetaas nameilla

Pidin alkuvuodesta me&i:t, tarjoiluna mm tuttuja ja turvallisia suklaamuffineja. Tällä kertaa pilven ja perhosen mallisilla sokerikoristeilla, hieman kimallespraytakin saivat pintaansa nuo.

Tämä leipomus on hiukan uudempi, kuun alkupuolelta. Pikkuveli meni ja kihlasi tyttiksensä, heille siis kihlajaiskakkua. Toiveena oli peruskermakakku, perusmakuisena. Siispä väliin tuli mansikkamoussea ja sipaisu tummaa suklaatahnaa. Päällä laktoositon kerma ja sokerimassa. Idea yksinkertaistui matkalla hirmuisesti, aikapula taas kerran pääsi iskemään... Maku oli kuitenkin hyvä.

Ja siirrymme kortteihin;

samaiselle kihlaparille onittelukorttia, kiroileva siili-teemalla.

Kummipojalle synttärikortti, värittelyä promarkereilla, kuvan päälle sipaisin vielä glossy accent'ia korostamaan kuvaa. Oon ihastunut tyystin tuohon aineeseen yksityiskohtien korostajana!

Äidille syntymäpäiväkorttia

Ystävänpäiväkortti kummitytölle, promarkereilla väritettyä taas.

Vauvaonnittelukorttejakin on sorvattu nippu, kaksi niistä pitäisi laittaa maailmalle pikapuoliin, kolmaskin taitaa lähteä lähihetkinä naapuriin. Niistä kuvat kun ovat vastaanottajillaan.

Piiitkä koru itselle, pronssia, multicolor amatsoniittia ja perun pinkkiä opaalia. Lempikorujani nykyään :)

kaulakello äidille, korumetallia ja botswanan akaattia.

Oma kaulakello; vuorikristallia eri muodoissa. ihanan selkeä ja helppo koru.

Ei, ei Ninalla ole reikiä korvissa, korut on ruuvattavat. Nina sai itse valita kivet mitä korviksiin laitetaan. Näitä on pidetty ylpeänä.

Lyhyestä virsi kaunis, lupaan edes yrittää päivittää tätä ja lasten blogia hieman useammin. Täältä tähän.